Novi FIAT 500 Collezione na modnoj pisti u Milanu

Predstavljanje novog modela FIAT 500 Collezione, specijalne serije FIAT-a inspirisane jesenim tonovima, sa novim i neočekivanim kombinacijama boja i materijala, održano je u robnoj kući Rinascente u Milanu.

-Robna kuća LaRinascente u Milanu, renomirani simbol u najčuvenijom gradu mode, bila je domaćin prezentacije novog 500 Collezione koji ponovo vraća brend Fiat u centar modnog svijeta.

-Luka Napolitano (Luca Napolitano), direktor brendova FIAT i Abarth za region EMEA, predstavio je novu specijalnu seriju zajedno sa Emanuelom Farnetijem (Emanuele Farneti), glavnim urednikom časopisa Vogue Italia i L'Uomo Vogue i naveo razloge zbog kojih je došlo do partnerstva sa časopisom.

-FIAT i L'Uomo Vogue zajedno su razvili komercijlanu kampanju za novo predstavljanje 500 Collezione koja oslikava zajedničke vrijednosti koje povezuju legendarni 500 sa časopisom.

-Dizajniran od strane Centro Stile Fiat, novi 500 Collezione ne može da ne zadivi sa svojom novom prefinjenom m presvlakom, koji čine „Brunello" boja u dvije nijanse, izvrsni enterijer od pin-stripe tkanine, točkovi sa „bakrenim" finišom, i hromirani „Collezione" znak na poklopcu prtljažnika.

-FIAT 500 vodeći je model u A segmentu u 11 zemalja u Evropi i među prva tri je u još 5 zemalja, a prvih 9 mjeseci 2018, 11 godina nakon što se pojavio, bili su najbolji do sada.

- Novi FIAT 500 Collezione je već dostupan u FIAT-ovim prodajnim salonima.

Kako bi lansirao novu modnu zvijezdu, FIAT je odlučio da se udruži sa još jednim vodećim imenom u svijetu stila i mode - L'Uomo Vogue - sa kojim dijeli iste vrijednosti po pitanju elegancije i pažnje za detalje. Tokom više od pola vijeka, ova dva italijanska brenda pružila su ogroman doprinos svijetu stila i dizajna, postavljajući nove trendove i izvozeći italijansku izuzetnost širom svijeta, postavši međunarodno priznatne ikone u tom procesu. Oba brenda su pratila, odražavala i ponekad uticala na potrošačke navike i životne stilove u Italiji i širom svijeta, i prije svega, izvezli su duh Italije po cijeloj planeti.

Događaju su prisustvovali Luka Napolitano, direktor brendova FIAT i Abarth za region EMEA, i Emanuel Farneti, glavni urednik časopisa L'Uomo Vogue i Vogue Italia. Oni su napravili fascinantan doprinos diskusiji o vrijednostima koje dijele brend FIAT i  L'Uomo Vogue. Luka Napolitano je ponovo naglasio taj koncept: „Priča modela FIAT 500 je prava priča o uspjehu. To je auto koji je tokom 60 godina prenio djelić Italije na ulice širom svijeta, postavši najglobalniji FIAT automobil od svih. A model 500 zaslužuje sliku na naslovnoj strani magazina, pretvarajući je u magnet koji privlači druge ikone stila i dizajna. Zbog toga smo odlučili da se udružimo sa L'Uomo Vogue, sa kojim dijelimo zajedničke vrijednosti, kako bismo predstavili novu 500 kolekciju," rekao je.

To je više od jednostavne metafore, jer su se brend FIAT i L'Uomo Vogue udružili kako bi napravili reklamu za puštanje automobila na tržište. U tom snimku, časopis se pojavljuje u kadru prikazujući lice modela na naslovnoj. Njegove oči i lice počinju da se kreću kao da pogledom prati nešto: novi FIAT 500 Collezione ulazi u sobu i od tog ulaska se stranice časopisa same okreću na rubriku o stilu. Kultni objekti na toj strani postaju stvarni, i, privučeni modelom 500, ulaze u automobil. Kada se časopis ponovo zatvori, FIAT 500 Collezione je preuzeo naslovnu stranu, postajući prava zvezda magazina baš kao super model koji i jeste.

„L'Uomo Vogue je već 50 godina ambasador italijanskog stila u svijetu," rekao je Emanuel Farneti, urednik časopisa L'Uomo Vogue.

„Zbog toga nam je bilo zadovoljstvo da se udružimo sa italijanskom ikonom kao što je FIAT 500, na još revolucionarniji način. Po prvi put, stranice modnog časopisa postaju stvarnost, počevši od naslovne. Ova iznenađujuća i zabavna ideja naglašava zajedničku viziju dva stara italijanska brenda, koji govore jezikom današnjice."

FIAT 500 Collezione

Dizajniran od strane Centro Stile Fiat, novi 500 Collezione nasleđuje specijalnu seriju osmišljenu za prolećnu sezonu, prateći modne sezone sa novom inspiracijom koja će sigurno očarati sve koji žele da se istaknu stilom, kao i ljubitelje prefinjenog izgleda i vanvremenog stila. Ova moderna, povezana klijentela uživa u svemu što urbana kultura i društvo mogu da ponude. Dostupan je u hečbek verziji sa staklenim krovom u standardnoj varijanti, kao i u kabriolet verziji sa mekim sivim krovom, i sa ponosom nosi jedinstvene, originalne boje, kao što je „Brunello" u dve nijanse, sa kontrastom boja Opera Maroon i Carrara Grey. I enterijer i eksterijer su ukrašeni detaljima boje bakra, od instrument table preko ukrasnih linija, do aluminijumskih felni od 16-inča, i ekskluzivnih sadržaja, izvrsnog enterijera sa pin-stripe tkaninom, a kao završni detalj elegancije ovog automobila, tu je hromirani logo „Collezione" ispisan kurzivom na poklopcu prtljažnika.

Ekskluzivna modna pista: Rinascente, Milano

Fascinantna, očaravajuća recipročna razmjena između svijetova mode i automobila kulminira modnom revijom. Modeli koji će nositi odjeću i aksesoar koji definiše trendove ove jeseni biće na modnoj pisti, dok će se na ekranima videti FIAT 500 Collezione kako predstavlja svoju zavodljivu dinamičnost na ulicama modne četvrti u Milanu. Nema bolje lokacije za ovu saradnju od Rinascente, tradicionalnog emblema demokratskog pristupa stilu. Ta vrijednost predstavlja jedno zajedništvo između te italijanske prodavnice i modela FIAT 500, „velikog malog automobila", koji je preokrenuo koncept mobilnosti i učinio ga dostupnim još 1957. kao prvi koji je ponudio pristupačan komfor, i potom se razvio, tokom života od više od 60 godina, sa nepogrešivim stilom, uvijek vijeran svom identitetu, a pritom uvijek inovativan, inspirišući entuzijazam i popularnost gdje god da ode.

 
 
 
  • Najbolja ponuda vozila i usluga
  • Iskustvo i stručnost
  • Sve na jednom mjestu

Kontaktirajte nas

Svetosavska 221, Glamočani, 78252 Laktaši
Bosna i Hercegovina
Prodaja vozila: +387 (0)51 507 349, +387 (0)51 507 344
Servis: +387 (0)51 508 606
Homologacija: +387 (0)51 508 601
Tehnički pregled: +387 (0)51 508 600
Računovodstvo: +387 (0)51 507 337
Finansije: +387 (0)51 507 336
FAX: +387 (0)51 585 093
Email: info@fiat-auto.ba

Lokacija