Marketauto - O nama

DOBRO DOŠLI U MARKETAUTO

Od 2011.godine smo ovlašćeni prodavac i serviser brendova FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO, LANCIA i JEEP.

Posjedujemo savremeni izložbeni salon i servis, koji su projektovani po najsavremenijim standardima i zahvaljujući, prije svega, stručnom i ekspeditivnom osoblju, te najmodernijoj opremi, u svakom momentu možemo kvalitetno i brzo opslužiti naše klijente, kako u prodaji tako i u segmentu servisiranja i održavanja vozila.

Svakim danom smo iskusniji i bogatiji novim klijentima. Zadovoljstvo nam je da kažu da smo njihov najpouzdaniji partner i lider u svojoj djelatnosti. Nudeći kvalitetne proizvode želimo im unaprijediti život, poslovanje i okruženje.

DOBRO DOŠLI U MARKETAUTO

Zašto izabrati nas? • Ovlašteni smo prodavac i serviser za vozila Fiat. Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep
 • Radimo sa originalnim rezervnim dijelovima
 • Vršimo servis vozila u garantnom i vangarantnom periodu
 • Imamo najmoderniju opremu i alate za održavanje vozila
 • Vršimo homologaciju vozila
 • Vršimo prodaju vozila i po sistemu "staro za novo"

Lokacija

Naš objekat se nalazi na putu Banja Luka - Laktaši.

Naš objekat se nalazi na putu Banja Luka - Laktaši.

Šta možemo učiniti za Vas?

MARKETAUTO

Bogat izbor vozila na lageru

Na lageru svakodnevno imamo veliki izbor putničkih i teretnih vozila iz programa FCA grupacije. Na raspolaganju imamo i flotu testnih vozila, a u saradnji sa bankama i leasing kućama omogućujemo kupovinu na odgođeno plaćanje.

MARKETAUTO

Možemo održavati vaše vozilo na najkvalitetniji način

Naš servis vrši održavanje vozila u garantnom i vangarantnom roku prvenstveno za vozila FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO, LANCIA i JEEP. Zapošljavamo vrhunske stručnjake koji rade najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i opremi, uz originalne rezervne dijelove.

MARKETAUTO

Nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu

Imamo i tehnički pregled vozila čime smo potpuno zaokružili sve usluge za redovno održavanje, servisiranje i registraciju vašeg automobila. Vršimo homologaciju vozila, kao i usluge podešavanje optike trapa, te pranja vozila.

Prodajno-servisni centar

Marketauto posjeduje jedan od najvećih i najmodernijih salona u Bosni i Hercegovini. 

Izložbeni salon se prostire na površini od 650 m2. Sastoji se iz 4 segmenta u kojem su, jedni pored drugih, po segmentima, izloženi brendovi: FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO i JEEP. 

Servis vozila smješten je na 550 m2, a uključuje: prijemni odjel vozila, 4 dizalice i 10 radnih mjesta te posjeduje moderan sistem za optiku, vulkanizerski odjel, kao i savremene dijagnostičke aparate i informatičke sisteme potrebne za servisiranje vozila. 

Takođe posjedujemo skladište rezervnih dijelova površine 150m2 razvrstanih u savremenim regalima.

Misija i vizijaSvakim danom smo iskusniji i bogatiji novim klijentima.  Zadovoljstvo nam je da kažu da smo njihov najpouzdaniji partner i lider u svojoj djelatnosti. 

 • Misija kompanije:  Ispuniti i najzahtjevnije želje klijenata. Nudeći kvalitetne proizvode želimo im unaprijediti život, poslovanje i okruženje.
 • Vizija kompanije: Ostati priznato, moderno i efikasno preduzeće koja će biti među liderima u svojoj djelatnosti. Istovremenim poštovanjem konkurencije, svojim brendovima omogućiti stalni rast prodaje.

To smo mi

Najveća vrijednost našeg preduzeća su LJUDI, svi zaposleni koji svakodnevno doprinose rastu i razvoju kompanije, ispunjavajući sve zahtjeve naših klijenata na kvalitetan način.

Najveća vrijednost našeg preduzeća su LJUDI, svi zaposleni koji svakodnevno doprinose rastu i razvoju kompanije, ispunjavajući sve zahtjeve naših klijenata na kvalitetan način.

Naši prioriteti • Težimo da svojim klijentima obezbjedimo povjerenje i zadovoljstvo kvalitetom naših usluga i stalnim unaprijeđenjem kvaliteta u svim fazama procesa rada i poslovanja. 
 • Stalno identifikovanje nedostataka u procesima poslovanja i njihovo otklanjanje učešćem svih zaposlenih, a prije svih menadžera na svim nivoima. 
 • Potpuna osposobljenost i odgovornost svih zaposlenih za procese u kojima rade. 
 • Izvođenje svih aktivnosti na vrijeme i kvalitetno, od strane svih zaposlenih. 
 • Svojim zaposlenim osigurati ekonomsku i poslovnu sigurnost. 
 • Najbolja ponuda vozila i usluga
 • Iskustvo i stručnost
 • Sve na jednom mjestu

Kontaktirajte nas

Svetosavska 221, Glamočani, 78252 Laktaši
Bosna i Hercegovina
Prodaja vozila: +387 (0)51 507 349, +387 (0)51 507 344
Servis: +387 (0)51 508 606
Homologacija: +387 (0)51 508 601
Tehnički pregled: +387 (0)51 508 600
Računovodstvo: +387 (0)51 507 337
Finansije: +387 (0)51 507 336
FAX: +387 (0)51 585 093
Email: info@fiat-auto.ba

Lokacija